onderzoeken:
Naargelang de aard van de pathologie worden de volgende onderzoeken aangevraagd:
Duplex
Dit is het meest gebruikte, niet traumatisch, onderzoek dat ons toelaat op korte tijd de nodige informatie over de spataders te geven. Deze wordt dan ook uitgevoerd door een ervaren team radiologen.

 

Flebografie
Dit iets meer ingrijpend onderzoek wordt uitgevoerd bij patienten waar men een zwaardere aandoening ivm de spataders aantreft of die bv. al verschillende operaties gehad hebben. Dit wordt uitgevoerd door het zelfde team ervaren radiologen.

 

Transluminatie
Met dit licht kunnen we de oorsprong opzoeken van de fijne adertjes (nl. telangiectasien). Zo kunnen we deze volledig behandelen zodat ze voor goed zijn verwijderd. In feite zijn deze adertjes de bladeren en met de transluminatie zoeken we de takken op. Dit onderzoek wordt gebruikt vóór sclerose en vóór operatie om oppervlakkige connecties v. d. spataders of telangiectasien op te zoeken en ze zo beter te kunnen behandelen.

 

Veneuze CT. - Scan

Voor congenitale aandoeningen. vb Klippel-Trénaunay.

 

DIGITALE FOTOGRAFIE!

Al de letsels van de patienten worden vóór, tijdens en na de behandeling gefotografeerd om zo op een zeer nauwkeurige manier de evolutiete te volgen. De fotos blijven natuurlijk strikt vertrouwelijk en worden niet aan derden doorgegeven.

Naar behandelingen >>

- created by FictionIndustries © -